Artikel-ID : 00148918 / Laatst gewijzigd : 27/03/2017

Opmerkingen bij het verbinden en afspelen van audio vanaf een versterker die optische invoer ondersteunt.

Controleer de onderstaande zaken voordat u het apparaat gebruikt als u dit met behulp van een optische kabel op een versterker hebt aangesloten.

• Zorg ervoor dat zowel het apparaat als de versterker de nieuwste softwareversies gebruiken.

OPMERKING: Raadpleeg de handleiding bij het product voor instructies over het bijwerken.
    • Nadat het apparaat is aangesloten op de versterker, controleert u of er geen harde geluiden of ruis optreden. Wees extra voorzichtig dat er geen harde geluiden of ruis optreden wanneer u USB DAC gebruikt voor het afspelen.

OPMERKING:
      • Als het product is aangesloten op de versterker met behulp van een optische kabel, kunt u de volumeknop op het apparaat en de knop VOL op de afstandsbediening niet gebruiken om het volume te regelen. Regel het volume via de versterker.
      • Stel in eerste instantie een laag volume in op de versterker en pas het geluid aan wanneer het geluid wordt uitgevoerd.