Artikel-ID : 00148918 / Laatst gewijzigd : 27/03/2017

Opmerkingen bij het verbinden en afspelen van audio vanaf een versterker die optische invoer ondersteunt.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Controleer de onderstaande zaken voordat u het apparaat gebruikt als u dit met behulp van een optische kabel op een versterker hebt aangesloten.

• Zorg ervoor dat zowel het apparaat als de versterker de nieuwste softwareversies gebruiken.

OPMERKING: Raadpleeg de handleiding bij het product voor instructies over het bijwerken.
  • Nadat het apparaat is aangesloten op de versterker, controleert u of er geen harde geluiden of ruis optreden. Wees extra voorzichtig dat er geen harde geluiden of ruis optreden wanneer u USB DAC gebruikt voor het afspelen.

OPMERKING:
    • Als het product is aangesloten op de versterker met behulp van een optische kabel, kunt u de volumeknop op het apparaat en de knop VOL op de afstandsbediening niet gebruiken om het volume te regelen. Regel het volume via de versterker.
    • Stel in eerste instantie een laag volume in op de versterker en pas het geluid aan wanneer het geluid wordt uitgevoerd.