Artikel-ID : 00144368 / Laatst gewijzigd : 20/08/2020

Kan ik een website instellen als startpagina van de internetbrowser?

De internetbrowser(*) heeft geen instelling voor de startpagina.
    *De officiële naam van de internetbrowser is Vewd (voorheen Opera).

U kunt echter wel de functie Snelkiezen gebruiken om eenvoudig uw favoriete pagina's te openen.

Wat is Snelkiezen?

• Wordt gezien als de pagina's die het vaakst door de gebruiker zijn gebruikt
    • Staat promotie van bepaalde webpagina's toe (vanwege een betere locatie en gemakkelijke toegang) - via vooraf laden
    • Op die manier kunnen wij die pagina's wijzigen
    • Vermeldingen voor Snelkiezen worden weergegeven op een nieuw tabblad

De instellingsprocedure is als volgt:

1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening van de tv.
    2. Alleen voor Android™ 8.0: Selecteer Apps.
    3. Selecteer Internetbrowser in de categorie Apps.
    4. Open de gewenste pagina in de internetbrowser.
    5. Plaats de cursor op het menu boven aan het scherm.
    6. Selecteer het pictogram Vewd.
    7. Selecteer Toevoegen aan Snelkiezen.