Artikel-ID : 00144368 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

Kan ik een website instellen als startpagina van de webbrowser Opera?

U kunt in de Opera-browser op de Android TV van Sony geen startpagina instellen. U kunt echter wel de functie Speed Dial (Snelkiezen) gebruiken om eenvoudig uw favoriete pagina's te openen.

De functie Speed Dial (Snelkiezen) is bedoeld voor de pagina's die de gebruiker het meest bezoekt en daarnaast voor de promotie van bepaalde webpagina's. U kunt de instellingen voor Speed Dial (Snelkiezen) op de tv wijzigen, zodat uw favoriete webpagina's onder de functie Speed Dial (Snelkiezen) worden weergegeven.

OPMERKING: Ingevoerde pagina's voor Speed Dial (Snelkiezen) worden weergegeven in nieuwe tabbladen.

Volg onderstaande stappen om de instellingen voor Speed Dial (Snelkiezen) te openen.

1. Druk op de knop HOME van de meegeleverde infraroodafstandsbediening.
    2. Selecteer Internet Browser in de categorie Apps.

Opera-browser

3. Druk op de knop pijl omhoog totdat de cursor op het bovenste gedeelte van het scherm, bij de adresbalk, staat.

URL-balk Android TV

4. Druk op de knop SELECT-knop.
    5. Voer het gewenste webadres in met het schermtoetsenbord.
    6. Selecteer GO (Gaan).

URL-balk Android TV

7. Plaats de cursor op het menu boven aan het scherm.
    8. Selecteer het pictogram Opera-pictogram.
    9. Selecteer Add to Speed Dial (Toevoegen aan Snelkiezen).