Artikel-ID : 00116940 / Laatst gewijzigd : 19/07/2018

Hoe installeer ik apps op mijn Sony Android-tv?

U kunt zien welke apps kunnen worden geïnstalleerd op de Android TV van Sony in de Google Play Store.  Uitleg over het verschil tussen een Android TV en andere tv's.

Als u apps wilt installeren op uw Sony Android-tv, gaat u om te beginnen naar het startmenu door op uw afstandsbediening op de knop HOME te drukken.

HOME-knop op afstandsbediening

Scrol vervolgens omlaag naar het menuvak Apps en selecteer het Store - Google Play-pictogram

GooglePlay-pictogram

Vervolgens wordt u naar de app store van Google gebracht, Google Play, waar u door toepassingen kunt bladeren en ze op uw tv kunt downloaden en installeren.

OPMERKINGEN:

• De hier afgebeelde screenshots zijn alleen bedoeld ter illustratie. Het daadwerkelijke scherm kan enigszins afwijken, afhankelijk van uw land, model of firmwareversie.
    • Google Play geeft op de tv alleen apps weer die worden ondersteund door de tv. Apps die niet worden getoond, worden momenteel niet ondersteund.
    • Bravia Smart TV's kunnen alleen de inhaalslagen/on-demand apps draaien die expliciet beschikbaar zijn voor deze modellen via de Sony's Internet Inhoud. Daarom kunt u geen apps van derden installeren vanuit andere bronnen (bijvoorbeeld Google Play store) op Sony-televisies die geen Sony Android-televisies zijn.
    • Welke apps zijn beschikbaar voor de Android TV's van Sony?