Artikel-ID : 00116919 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Hoe kan ik toepassingen verwijderen?

Om toepassingen te verwijderen, hebt u de Google Play Store nodig. Verwijderen werkt ongeveer hetzelfde als installeren.

Begin door het startmenu te openen, door op uw afstandsbediening op de knop HOME te drukken.

HOME-knop op afstandsbediening

Scrol vervolgens omlaag naar het menuvak Apps en selecteer het Store - Google Play-pictogram

GooglePlay-pictogram

Vervolgens wordt u naar de app store van Google gebracht, Google Play, waar u door toepassingen kunt bladeren en reeds geïnstalleerde toepassingen kunt verwijderen. Selecteer gewoon een app die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Uninstall (Verwijderen).

OPMERKINGEN:

• Sommige vooraf geïnstalleerde toepassingen kunnen niet worden verwijderd
    • De hier afgebeelde screenshots zijn alleen bedoeld ter illustratie. Het daadwerkelijke scherm kan enigszins afwijken, afhankelijk van uw land, model of firmwareversie.