Artikel-ID : 00198164 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Mijn audioapparaat speelt onverwachte muziek

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Deze stappen kunnen variëren afhankelijk van het modelnummer van uw stereosysteem of Soundbar. Raadpleeg de gebruiksinstructies bij het product als u modelspecifieke informatie nodig hebt om deze stappen te voltooien. U kunt ook de online Helpgidsen raadplegen, als deze beschikbaar zijn.

Wanneer plotseling onverwachte muziek wordt afgespeeld, of wanneer het systeem niet goed werkt, zou het apparaat in Demomodus kunnen staan.

Schakel de demonstratiemodus (DEMO) als volgt uit:

• Druk op de knop INPUT om het afspelen van de onverwachte muziek te stoppen.

Schakel de demonstratie (DEMO) uit door het systeem als volgt te resetten (HT-SF100):

• Houd de knop Volume omhoog (+) en de Aan-uitknop op het apparaat langer dan 5 seconden ingedrukt om het systeem te resetten.

Schakel de demonstratiemodus (DEMO) uit door het systeem als volgt te resetten (HT-SF200):

• Houd de knop Volume laag (–) en de Aan-uitknop op het apparaat langer dan 5 seconden ingedrukt om het systeem te resetten.