Artikel-ID : 00173518 / Laatst gewijzigd : 09/05/2018

Video's die zijn opgeslagen op een USB-apparaat kunnen worden afgespeeld, maar stoppen halverwege of er wordt een foutmelding weergegeven.

Controleer het volgende.

1. Sluit aan op een andere USB-poort.
    2. Formatteer het USB-apparaat (controleer of bestandsindelingen en het systeem door de tv worden ondersteund).
    3. Probeer een ander USB-apparaat.
    4. Als het probleem nog steeds niet is opgelost, dient u te resetten naar Fabrieksinstellingen.

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
      2. Selecteer Instellingen.
      3. Selecteer Systeem settings.
      4. Selecteer Customer Support (Klantenondersteuning).
      5. Selecteer Fabrieksinstellingen.
      6. Selecteer OK.

OPMERKING:

• Na de voltooiing van dit proces wordt het eerste configuratiescherm weergegeven.
    • Zorg ervoor dat de tv tijdens deze periode (het duurt ongeveer 30 seconden) niet wordt uitgeschakeld en dat er geen knoppen worden ingedrukt.