Artikel-ID : 00124673 / Laatst gewijzigd : 26/02/2019

Foto's, video's en muziek op een USB-apparaat bekijken of beluisteren

Voer de onderstaande stappen uit.

1. Druk op de afstandsbediening op de knop HOME.
    2. Sluit het USB-apparaat aan.
    3. Wacht totdat USB device is connected (USB-apparaat is aangesloten) op het scherm wordt weergegeven.
    4. Selecteer Album, Music (Muziek) of Video.
    5. Druk op linker pijltjestoets op de afstandsbediening om de cursor naar de linker rand te verplaatsen.
    6. Selecteer Folders (Mappen) in het getoonde menu.

OPMERKING: Als de inhoud niet wordt weergegeven, verwijdert u het USB-apparaat van de tv en vervolgens sluit u het opnieuw aan.