Artikel-ID : 00153062 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Hoe kan ik een thuisnetwerkserver instellen om foto's, muziek en films in al mijn kamers te delen?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Door uw computer of netwerkopslagapparaat in te stellen als thuisnetwerkserver, kunt u foto's, muziek en video's via uw thuisnetwerk streamen naar een ontvanger, zoals een tv, tablet, smartphone, PlayStation of Blu-ray-speler.

Zowel de server als de ontvanger moeten de thuisnetwerkfunctie ondersteunen. Om te controleren of uw apparaten van Sony de thuisnetwerkfunctie ondersteunen, controleert u de gebruiksaanwijzing.

Voor besturingssystemen met Windows (afhankelijk van uw besturingssysteem en voorkeur) volgt u een van de onderstaande koppelingen om uw thuisnetwerkserver in te stellen.

• Gebruikt u de software Windows Media® Player 12 en het besturingssysteem Windows®7 of 8 of 8.1, volg dan deze procedure.
  • Voor Macintosh- en Linux-besturingssystemen kan Serviio worden gebruikt.

OPMERKINGEN:

• De software van derden die hierboven wordt aanbevolen, wordt voor uw gemak aangeboden en moet op uw eigen risico worden gebruikt. Sony ondersteunt of garandeert de betrouwbaarheid van niet-geleverde software van derden niet.
  • Indien u problemen ondervindt bij het instellen van de server of het afspelen van inhoud, kunt u proberen om een oplossing te zoeken in het algemene ondersteuningsforum van Serviio of het speciale Sony Serviio-forum.

Nadat u de thuisnetwerkserver hebt ingesteld, volgt u de configuratie-instructies voor uw thuisnetwerkapparaat om verbinding te maken met de server.