Artikel-ID : 00126337 / Laatst gewijzigd : 07/08/2017

Kan de foto's op de thuisnetwerkserver niet selecteren met de instelling Diavoorstelling van de toepassing Album.

In de toepassing Album kunt u geen foto's op de thuisnetwerkserver selecteren met Diavoorstelling.

OPMERKING: Als u de Diavoorstelling wilt afspelen met de geselecteerde foto's, moet u het apparaat waarop de foto's zijn opgeslagen, aansluiten op de USB-poort van de tv en de foto's selecteren in het ACTIE MENU.

Voor het weergeven van alle foto's op het USB-apparaat

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Album in de categorie Apps.
    3. De lijst met foto's wordt weergegeven.
    4. Druk op de afstandsbediening op de knop ACTION MENU.
    5. Selecteer Album.
    6. Selecteer Select items (Items selecteren).

Voor het weergeven van foto's in de geselecteerde map op het USB-apparaat

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Album in de categorie Apps.
    3. Selecteer Folders (Mappen).
    4. Selecteer een map die de lijst met weer te geven foto's bevat.
    5. Druk op de afstandsbediening op de knop ACTION MENU.
    6. Selecteer Album.
    7. Selecteer Select items (Items selecteren).

OPMERKING: U kunt niet meer dan een map tegelijk kiezen.