Artikel-ID : 00123922 / Laatst gewijzigd : 22/01/2019

Foto's, video's en muziek op een USB-apparaat bekijken of beluisteren

Als u afbeeldingen, video's of muziekbestanden wilt weergeven die zijn opgeslagen op een USB-apparaat, volgt u de stappen hieronder:

1. Sluit het USB-apparaat op de tv aan en schakel het apparaat in.
      OPMERKING: Als u problemen ondervindt bij het aansluiten van uw digitale camera of Handycam, raadpleegt u de volgende pagina.
      Tv speelt geen video's af van een camera of camcorder die via een USB-verbinding is aangesloten.
    2. Druk op de knop Home, selecteer  Afbeelding  (Mediaserver) en vervolgens USB.

Afbeelding

3. Kies een bestand uit de lijst. Vervolgens begint het afspelen.
      OPMERKING:
      • Via Media Type: (Mediatype:) aan de rechterkant van het scherm kunt u de weergave wijzigen om alles, foto, muziek of video weer te geven.
      • Voor meer informatie over welke bestandstypen kunnen worden afgespeeld, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van uw product.

Een lijst met mappen weergeven

1. Als de afspeelbare bestanden op uw USB-apparaat momenteel worden weergegeven in een lijst, drukt u op uw afstandsbediening op OPTIONS.
    2. Gebruik de knop ↑ ↓ om Folder View (Mapweergave) te selecteren.
    3. De lijst verandert in een mappenstructuur.
      OPMERKING: Als u de mapweergave wilt beëindigen, keert u terug naar het menu Option (Opties) en selecteert u Folder-less View (Weergave zonder mappen).