Artikel-ID : 00167592 / Laatst gewijzigd : 13/07/2017

Het LINK-lampje brandt, maar de UPDATE-knop niet en de software kan niet worden bijgewerkt

Als u de luidspreker wilt bijwerken, maar de knop UPDATE (Bijwerken) gaat niet branden, controleert u het volgende.

• Om ervoor te zorgen dat uw luidspreker bijgewerkt kan worden, moet u de luidspreker aansluiten op een stopcontact, omdat er geen software-updates beschikbaar zijn als de luidspreker wordt gevoed door de interne batterij.

Om bij te werken, sluit u de luidspreker op een stopcontact aan door middel van de USB-netadapter.
    • Als de systeemsoftware al is bijgewerkt naar de nieuwste versie, brandt het UPDATE-lampje niet.
      OPMERKING: De softwareversie van de luidspreker kan worden bekeken via Settings (Instellingen) > Other settings (Overige instellingen) van de SongPal-toepassing.