Artikel-ID : 00269645 / Laatst gewijzigd : 14/12/2022Afdrukken

De indicator voor de geluidsmodus kleurt niet cyaan (groenblauw), zelfs niet als ik muziek cast (afspeel) met de stream-app 360 Reality Audio

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

• Controleer of de muziek die u afspeelt compatibel is met 360 Reality Audio. Niet alle inhoud die in de muziekstream-app 360 Reality Audio wordt aangeboden, is compatibel met 360 Reality Audio.
    • Controleer of uw smartphone en speaker met hetzelfde Wi-Fi -netwerk zijn verbonden. U kunt geen muziek met 360 Reality Audio afspelen via een Bluetooth-verbinding.
    • Zorg ervoor dat draadloze speaker is bijgewerkt naar de nieuwste versie.
    • Als u muziek cast via 360 Reality Audio met de service Amazon Music Unlimited, selecteert u 3D Audio-muziek in de app Amazon Music en tikt u vervolgens op het bronapparaat.
      afbeelding die de apparaatnaam in de Amazon Music-app aangeeft
      A:Apparaatnaam Chromecast built-in (afspelen via 360 Reality Audio beschikbaar). Dit pictogram ziet u alleen voor Android-apps.
      B:Apparaatnaam Amazon Alexa (afspelen via 360 Reality Audio beschikbaar)

Raadpleeg voor meer informatie het artikel Muziek uit 360 Reality Audio afspelen met Amazon Music Unlimited.