Artikel-ID : 00269518 / Laatst gewijzigd : 29/10/2021

Veelgestelde vragen over 360 Reality Audio (draadloze speakers)

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Wat heb ik nodig om op mijn draadloze speaker SRS-RA naar 360 Reality Audio te kunnen luisteren?

Als u met uw draadloze speaker naar 360 Reality Audio wilt luisteren, hebt u het volgende nodig:

• Een smartphone
    • Een met 360 Reality Audio compatibele app voor het streamen van muziek

Opmerking: Niet alle inhoud die in de muziekstream-app 360 Reality Audio wordt aangeboden, is compatibel met 360 Reality Audio.

Welke muziekstreamingservices zijn compatibel met 360 Reality Audio?

U kunt kijken welke streamservices inhoud voor 360 Reality Audio leveren in uw land:

1. Open de app Sony | Music Center en selecteer de speaker.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer About 360 Reality Audio (Meer over 360 Reality Audio).
    4. Selecteer Next (Volgende).

Hoe kan ik muziek voor 360 Reality Audio afspelen met mijn draadloze speaker?

1. Installeer een app op uw smartphone van een muziekstreamservice die inhoud voor 360 Reality Audio levert.
    2. Verbind de speaker met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als de smartphone.
    3. Selecteer muziek die compatibel is met 360 Reality Audio en cast deze naar de speaker (speel deze af).
      Wanneer de indicator Sound Mode (Geluidsmodus) op de draadloze speaker cyaan (groenblauw) brandt, streamt u 360 Reality Audio.

Wat moet ik doen als de indicator voor de geluidsmodus niet cyaan (groenblauw) oplicht, zelfs niet als ik muziek cast (afspeel) met de app voor het streamen van 360 Reality Audio?

Mijn speaker wordt niet weergegeven in de app voor het streamen van muziek

Als de speaker niet wordt weergegeven als afspeelapparaat in de muziekstream-app die compatibel is met 360 Reality Audio, volgt u deze stappen:

1. Controleer of de smartphone en de speaker zijn verbonden met dezelfde draadloze router (toegangspunt).
      Vergeet niet: u kunt geen muziek voor 360 Reality Audio afspelen via een Bluetooth-verbinding.
    2. Schakel de smartphone uit en start deze opnieuw op. Soms kan even opnieuw opstarten het probleem oplossen.
    3. Haal het netsnoer van de router uit het stopcontact en doe deze weer terug. Lage Wi-Fi-latentie kan tijdens de koppeling interferentie veroorzaken. De latentie kan verbeteren nadat de router opnieuw is opgestart.
    4. Trek de stekker van het netsnoer van de speaker uit het stopcontact en steek deze terug in het stopcontact.