Artikel-ID : 00169506 / Laatst gewijzigd : 04/08/2017

TA-ZH1ES kan niet worden herkend door hi-res audiospeler

Controleer het volgende.

1. Controleer of PC (USB-B) verschijnt in het displayvenster van TA-ZH1ES.
      OPMERKING: Druk herhaaldelijk op de knop INPUT om PC (USB-B) te selecteren. PC (USB-B) verschijnt in het displayvenster.

Afbeelding
      [A]: INPUT-knop
      [B]: displayvenster

2. Als Sony Headphone Amplifier Driver (Stuurprogramma hoofdtelefoonversterker Sony) niet verschijnt als apparaatnaam bij het instellen van de toepassing Hi-res audiospeler of als TA-ZH1ES niet wordt herkend door Hi-res audiospeler terwijl andere apparaten wel worden herkend:

• Controleer of uw Hi-res audiospeler versienummer 1.2.5 of hoger heeft.
        OPMERKING: Als u de toepassing voor 12 oktober 2016 hebt gedownload, kan het versienummer 1.2.4 of lager zijn.
        Download de nieuwste versie vanaf uw lokale ondersteuningspagina.

3. Als de foutmelding Device not found (Apparaat niet gevonden) verschijnt:

• Sluit alle software voor het afspelen van muziek af behalve Hi-Res Audio Player.
        OPMERKING:
        • Wanneer het probleem zich blijft voordoen ook al is alle andere software afgesloten, is het mogelijk dat de software niet volledig is afgesloten. Sluit de software via Taakbeheer.
        • Als bovenstaande maatregelen niet helpen, koppelt u de USB-kabel los, sluit u de kabel weer aan en start u de computer opnieuw op.