Artikel-ID : 00169487 / Laatst gewijzigd : 07/10/2020

Wat is de aanbevolen toepassing voor het afspelen van muziekbestanden op een computer?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

De aanbevolen toepassingen zijn als volgt:

• Hi-Res Audio Player (Hi-res audiospeler)
    • Music Center voor pc

OPMERKING: Voor de Hi-Res Audio Player (Hi-res audiospeler) zijn de volgende versies vereist:

• SA-Z1: Versie 1.2.7 of nieuwer
    • TA-ZH1ES: Versie 1.2.5 of nieuwer

U kunt de nieuwste versie van de toepassing downloaden en installeren vanaf de ondersteuningssite. Ga naar de ondersteuningswebsite van Sony voor meer informatie en zoek vervolgens naar Hi-Res Audio Player (Hi-res audiospeler) of Music Center for PC.

Ontvang meldingen over firmware-updates, productwaarschuwingen en meer met de Support by Sony-app.