Artikel-ID : 00185357 / Laatst gewijzigd : 11/10/2017

Er is geen geluid wanneer de hoofdtelefoonversterker wordt aangesloten op een computer. (PHA-1A, PHA-2, PHA-2A, PHA-3)

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Controleer of de hoofdtelefoonversterker door de computer wordt herkend.

1. Controleer of de juiste USB-stuurprogramma's zijn geïnstalleerd en controleer ook de instellingen op uw computer

OPMERKING: Indien uw Windows-computer niet beschikt over een USB-stuurprogramma van Sony of een stuurprogramma van Sony voor USB-audio voor de draagbare hoofdtelefoonversterker, dient u dit te installeren. Ga naar de volgende website om de stuurprogramma's te downloaden en te installeren.
http://www.sony.com/support/

Hoe kan ik de instellingen van het geluidsapparaat op mijn computer instellen.

• Windows 10/8/8.1
  1. Terwijl u de knop van het Windows-logo ingedrukt houdt, drukt u op de X-knop.

Afbeelding
  2. Selecteer Configuratiescherm in het weergegeven menu.
  3. Selecteer Hardware en geluiden.
  4. Selecteer Geluid.
  5. Selecteer het pictogram voor afspelen.
  6. Selecteer Sony PHA-3 / Sony Portable Headphone Amplifier / Sony Headphone Amplifier (PHA-1A) als afspeelapparaat.
  7. Klik op Standaard instellen.

Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met Stap 2.
  • Windows 7:
  1. Klik op Configuratiescherm in het menu Start.
  2. Selecteer Hardware en geluiden.
  3. Selecteer Geluid.
  4. Selecteer het pictogram voor afspelen.
  5. Selecteer Sony PHA-3 / Sony Portable Headphone Amplifier / Sony Headphone Amplifier (PHA-1A) als afspeelapparaat.
  6. Klik op Standaard instellen.

Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met Stap 2.
  • Mac OS:
  1. Selecteer Systeemvoorkeuren in het Apple-menu.
  2. Selecteer Geluid.
  3. Klik op het pictogram Output.
  4. Selecteer Sony PHA-3 / Sony Portable Headphone Amplifier / Sony Headphone Amplifier(PHA-1A)in Selecteer een apparaat voor geluidsuitvoer.

Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met Stap 2.

2. Controleer of de hoofdtelefoonversterker en andere apparaten correct met elkaar verbonden zijn en of de INPUT-schakelaar in de juiste stand staat.

• Gebruik de kabel die is meegeleverd met de hoofdtelefoonversterker bij het aansluiten op de computer.  Een andere kabel wordt mogelijk door de computer niet herkend.

Kabel

• [A]: De kabel die is meegeleverd met de hoofdtelefoonversterker
  •

• INPUT

• [B]: Sluit de INPUT-schakelaar aan op het toegangspunt

3. Een van de mogelijkheden om de verbinding te controleren is door de computer opnieuw op te starten.

• Start de computer opnieuw op.

• Controleer door op een andere USB-poort aan te sluiten.

• Afhankelijk van de software voor het afspelen van muziek kan het volume regelbaar zijn door de software.  Controleer hiervoor de volume-instellingen van de software.

• Wanneer u bestanden met een hi-res audio-indeling op uw computer wilt afspelen, kunt u hiervoor een compatibele toepassing gebruiken zoals de hi-res audiospeler.  Als uw computer niet beschikt over een hi-res audiospeler, dient u deze te installeren.

• Controleer of het cd-rom-station compatibel is met de digitale afspeelfunctie.