Artikel-ID : 00302808 / Laatst gewijzigd : 03/01/2024Afdrukken

Wanneer de INZONE-koptelefoon op een apparaat aangesloten is, hoor ik tijdens het opladen geluid uit de koptelefoon

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Afhankelijk van het aangesloten apparaat (computer, PlayStation®5, enz.) kan dit probleem worden veroorzaakt doordat de koptelefoonkabel tijdens het opladen van het INZONE-model op het apparaat is aangesloten.

• Koppel de USB Type-C-kabel los van de koptelefoon om het opladen te stoppen.
    • Sluit de USB Type-C-kabel aan op een andere voedingsbron (zoals een USB-batterijlader) of schakel over naar een draadloze verbinding.