Artikel-ID : 00174054 / Laatst gewijzigd : 20/04/2017

De timerfunctie gebruiken op uw tv

Wat is de functie Timer Aan?
    Met Timer Aan kunt u de tv automatisch laten inschakelen op een opgegeven tijdstip. U kunt deze functie gebruiken voor het volgende:

• De tv automatisch laten inschakelen wanneer uw favoriete programma begint
    • Uw tv gebruiken als wekker
    Hoe stelt u de functie Timer Aan in?
    1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Timers in de categorie Instellingen.
    3. Selecteer Timer / Timer Aan.
    4. Stel de optie in op Aan (of activeer Timer Aan) in de categorie Timer Aan.
    5. Stel elk item in met de pijlknoppen en de knop ENTER op de afstandsbediening.

Instellingen van de functie Timer Aan

Selectie-item  Beschrijving van het item
    Timer Aan Als u Aan selecteert (of activeert), kunt u de volgende items instellen. De tv wordt vervolgens automatisch ingeschakeld op het door u ingestelde tijdstip.
    Dag

Selecteer een dag in de week op basis van de volgende opties.

• Dagelijks
    • Elke ma-vr
    • zondag
    • maandag
    • dinsdag
    • woensdag
    • donderdag
    • vrijdag
    • zaterdag
    • Elke zondag
    • Elke maandag
    • Elke dinsdag
    • Elke woensdag
    • Elke donderdag
    • Elke vrijdag
    • Elke zaterdag
    Tijd Hiermee stelt u het tijdstip in.
    Duur De tv wordt automatisch uitgeschakeld nadat de volgende ingestelde tijd is verstreken (stand-by):
    U kunt een tijd kiezen tussen 1 uur en 23 uur.
    Input De uitzending- of ingangsbron selecteren
    Kanaal Als u Uitzending kiest, kunt u de gewenste zender selecteren.
    Volume-instellingen Hiermee past u het volume van de tv-luidspreker aan.