Artikel-ID : 00174364 / Laatst gewijzigd : 23/04/2021

Het tv-scherm blijft 10 minuten zwart nadat ik de tv heb aangezet

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als de Beeldherstelmodus van uw OLED-tv is ingeschakeld op het moment dat u het netsnoer van uw tv loskoppelt, het netsnoer weer aansluit en de tv vervolgens inschakelt, wordt het scherm zwart. Dit gebeurt omdat de tv overschakelt op de stand-bymodus om de schermkalibratie uit te voeren. Het scherm keert na ongeveer tien minuten terug naar de normale weergave nadat de kalibratie is voltooid.

Stel Beeldherstelmodus in op Uit als u de schermkalibratie niet wilt uitvoeren:

1. Open het scherm Instellingen
      • Gebruik de knop Quick Settings (Snelle instellingen) (voor modellen die in 2019 of later zijn uitgebracht).
        1. Druk op de afstandsbediening op de knop Quick Settings (Snelle instellingen).
        2. Selecteer Instellingen.
      • Druk op de knop HOME

1. Druk op de afstandsbediening op de knop HOME.
        2. Selecteer Instellingen.
    2. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties die beschikbaar zijn op uw tv:

• Selecteer SysteemWinkelmodusinstellingenBeeldherstelmodus
      • Selecteer Device Preferences (Apparaatvoorkeuren) → WinkelmodusinstellingenBeeldherstelmodus.
      • Selecteer WinkelmodusinstellingenBeeldherstelmodus.
    3. Selecteer Uit.