Artikel-ID : 00199616 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

De audio van de Bluetooth-hoofdtelefoon is vertraagd wanneer ik video's bekijk of games speel

Door de kenmerken van draadloze technologie is het mogelijk dat het afgespeelde geluid op de headset (WF-serie) wat achterloopt op het geluid van het zendende apparaat. Wanneer bij het bekijken van video's of tijdens het gamen deze technologie wordt gebruikt, lopen beeld en audio daarom mogelijk niet synchroon.

Afhankelijk van de speler of toepassing die u gebruikt, kan het geluid van de desbetreffende modellen (rechtsboven op deze pagina) meer vertraging oplopen dan bij conventionele Bluetooth-apparaten.