Artikel-ID : 00188594 / Laatst gewijzigd : 01/12/2017

Wanneer de DSEE HX-functie is ingeschakeld, loopt het beeld vast.

Waarom loopt het beeld vast of hapert het wanneer geluidsverbetering (DSEE HX) is ingesteld op AAN?

Sommige dvd's zijn gemaakt met een combinatie van 2-kanaals DTS en 48 kHz. De functie voor geluidsverbetering van de Blu-ray Disc-speler is niet compatibel met deze combinatie.

Zet de geluidsverbeteringsfunctie DSEE HX van de Blu-ray Disc-speler op UIT om dit probleem op te lossen.

De functie DSEE HX op UIT zetten:

1. Zet de Blu-ray Disc-speler aan.
    2. Selecteer Setup (Instellen).
    3. Selecteer Audio Setting (Geluidsinstelling).
    4. Zet de instelling DSEE HXop UIT.

Klik op onderstaande koppeling voor meer informatie over DSEE HX:
      Digitale audio begrijpen: een gids van A - Z