Artikel-ID : 00199129 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Mijn autoradio produceert geen geluid wanneer de radio via Bluetooth is verbonden met een mobiel apparaat

Als u uw mobiele apparaat opnieuw start of opnieuw verbinding maakt via Bluetooth, wordt de geluidsbron die u hebt geselecteerd via de toepassing Music Center, gewijzigd van My Library (Mijn bibliotheek) in Audio In (Audio-ingang).
    Hiermee wordt voorkomen dat het geluid van uw mobiele apparaat via de autoradio wordt afgespeeld (XM-GS6DSP).

Controleer het volgende om dit op te lossen:

1. Open de Music Center-app.Music Center
    2. Selecteer uw mobiele apparaat in Speaker & Group (Luidspreker en groep).
    3. Wijzig de geluidsbron van [Audio in] (Audio-ingang) in [My Library] (Mijn bibliotheek).
    4. Selecteer een muziekbestand om af te spelen.