Artikel-ID : 00202423 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Spraakherkenningsfuncties (AF9- en ZF9-serie)

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Voice Search en Google Assistant

De Android TV van Sony heeft een spraakherkenningsfunctie. Deze functie heet Voice Search en hiermee kunt u met behulp van uw stem opdrachten geven aan de tv. Als uw tv over een ingebouwde Google Assistant beschikt, kunt u deze functie om hulp vragen.
Of de tv Google Assistant ondersteunt is afhankelijk van uw regio of taal. Kijk hier voor meer informatie.
Voor meer informatie over het gebruik van de Voice Search-functie kijkt u hier.

Handsfree ervaring van Voice Search (alleen tv's met een ingebouwde microfoon)

Als de TV de 'OK Google' detectie-instelling heeft, kunt u zoeken via spraak gebruiken of de tv handsfree bedienen.
Als de TV Google Assistant ondersteunt, kunt u Google Assistant handsfree vragen stellen.
Of de tv de 'OK Google' detectie-instelling ondersteunt hangt af van uw regio of taal. Kijk hier voor meer informatie.

OPMERKING: Voor Google Assistant of Voice Search hebt u een internetverbinding nodig.

*Google, Android TV en gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC.