Artikel-ID : 00206057 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Snelkoppeling Toegankelijkheid

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten of besturingssystemen:

• Producten: Raadpleeg het gedeelte waarin staat op welke producten en categorieën dit artikel van toepassing is.
    • Besturingssystemen: Android™ 8.0 Oreo™

Met de snelkoppeling Toegankelijkheid kunt u sneller en eenvoudiger van veelgebruikte functie wisselen.
    U hoeft niet in het instellingsmenu te beginnen, maar kunt uw gewenste functie in- of uitschakelen door de knop MUTING op uw tv-afstandsbediening drie seconden lang ingedrukt te houden.

OPMERKINGEN:

1. De standaardinstelling van de snelkoppeling Toegankelijkheid is ingesteld op Screen reader.
    2. Deze snelkoppelingsfunctie is niet beschikbaar tijdens de eerste installatie.

U kunt de toegewezen functie van de snelkoppeling wijzigen door de volgende stappen uit te voeren:

1. Druk op de knop Home op uw tv-afstandsbediening.
    2. Selecteer Instellingen rechtsboven in het startscherm en druk op de knop Enter.
    3. Druk op de pijltjestoets omlaag om Toegankelijkheid te selecteren en druk vervolgens op de knop Enter.
    4. Druk op de pijltjestoets omlaag om Accessibility shortcut (Snelkoppeling Toegankelijkheid) te selecteren en druk op de knop Enter.
    5. Druk op de pijltjestoets omlaag om Shortcut service (Snelkoppelingenservice) te selecteren en druk vervolgens op de knop Enter.
    6. Selecteer de gewenste toegankelijkheidsfunctie en druk op de knop Enter.
    7. Selecteer OK en druk vervolgens op de knop Enter.

*Android TV is een handelsmerk van Google LLC; Oreo is een handelsmerk van de Mondelez International, Inc.-groep.