Artikel-ID : 00224232 / Laatst gewijzigd : 03/02/2022Afdrukken

De Omgevingsgeluidmodus en de functie Wireless Noise Cancelling op de draadloze hoofdtelefoon gebruiken

  Als u wilt genieten van muziek zonder u zorgen te maken over omgevingsgeluid, schakel dan de functie Wireless Noise Cancelling in. Als u wel omgevingsgeluid wilt horen, kunt u de Omgevingsgeluidsmodus inschakelen. De headset kan op een comfortabele manier worden gebruikt door deze aan de situatie aan te passen.
  U kunt ook Wireless Noise Cancelling optimaliseren, zodat deze past bij de omgeving of de manier waarop u de headset draagt.

  Schakelen tussen de functie Wireless Noise Cancelling en Omgevingsgeluidsmodus

  De functie Wireless Noise Cancelling wordt automatisch ingeschakeld wanneer u de headset inschakelt. Druk herhaaldelijk op de knop NC/AMBIENT of NC.

  Telkens wanneer u op de knop drukt, wordt de functie als volgt geschakeld.

  • Omgevingsgeluidsmodus AAN
  • Wireless Noise Cancelling/Omgevingsgeluidmodus UIT
  • Wireless Noise CancellingAAN

  OPMERKING: U kunt ook het niveau van het omgevingsgeluid aanpassen met behulp van de Headphones Connect-app. (WH-H900N, WH-1000XM2, WH-1000XM3)  Wireless Noise Cancelling optimaliseren (NC Optimizer)

  NC Optimizer is een optimalisatiefunctie waarmee iedereen de volledige functionaliteit van Wireless Noise Cancelling kan gebruiken. Met behulp van de interne microfoon worden de omstandigheden gedetecteerd waarin de headset wordt gedragen.
  Deze functie optimaliseert de functie Wireless Noise Cancelling en analyseert de vorm van uw gezicht, haarstijl, of u een bril draagt, onder welke andere omstandigheden u de headset draagt en de veranderingen van luchtdruk in een vliegtuig.

  1. Draag de headset en zet het apparaat aan.
  2. Houd de knop NC/AMBIENT of NC ongeveer 2 seconden ingedrukt.

   U hoort het spraaksysteem 'Optimizer start' (Starten van optimalisatie) zeggen, waarna de headset de omstandigheden zal meten en analyseren waaronder u uw headset draagt.
  3. U hoort testsignalen tijdens de optimalisatie-instelling. Als de instelling is voltooid, hoort u het spraaksysteem 'Optimizer finished' (Optimalisatie voltooid) zeggen.