Artikel-ID : 00202996 / Laatst gewijzigd : 23/05/2022Afdrukken

Google Assistent gebruiken met een draadloze koptelefoon

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Benodigdheden om Google Assistent te gebruiken met een draadloze koptelefoon

1. Koptelefoons die Google Assistent ondersteunen
      • Om te controleren of uw koptelefoon Google Assistent ondersteunt, klikt u op het uitvouwbare gedeelte bovenaan dit artikel (Applicable Products and Categories of This Article (Relevante producten en categorieën in dit artikel).
      • Werk de software van de koptelefoon bij naar de recentste versie. Ga naar de ondersteuningswebsite van Sony, zoek uw koptelefoon door de modelnaam in te voeren in de zoekbalk en ga vervolgens naar het gedeelte Downloads.
    2. Sony | Headphones Connect-app voor Android
      Installeer de nieuwste versie van de Sony | Headphones Connect-app vanuit de Google Play Store.
    3. Een Android-smartphone die de Google Assistent-app ondersteunt
      Installeer de nieuwste versie van de Google Assistent-app vanuit de Google Play Store.

Opmerking: Als gevolg van de wijzigingen die Google gaat invoeren voor de functie Google Assistent wordt het koppelen van koptelefoons aan de Google Assistent-app voor iOS stopgezet.