Artikel-ID : 00203033 / Laatst gewijzigd : 23/05/2022Afdrukken

Gesproken meldingen van Google Assistent inschakelen voor draadloze koptelefoons

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

De gesproken meldingen van Google Assistent inschakelen

Volg deze stappen om de instelling voor Spoken notifications (Gesproken meldingen) in te schakelen. Meldingen worden door Google Assistent hardop voorgelezen voor nieuwe e-mail, berichten, geplande kalendergebeurtenissen en andere apps.

1. Houd de knop Home (Start) van de smartphone ingedrukt om de Google Assistent-app te starten.
    2. Tik op Headphone settings (Instellingen koptelefoon).
      • Opmerking: Headphones settings (Instellingen van de koptelefoon) zijn alleen zichtbaar als de koptelefoon is verbonden via Bluetooth.

3. Tik in het scherm Assistant Setting (Instellingen van de Assistent) op Spoken notifications (Gesproken meldingen).
    4. Wijzig de instelling op het scherm Spoken notifications (Gesproken meldingen) door elke app in te stellen op On (Aan) of Off (Uit).

Opmerking: Vanwege de wijzigingen die Google gaat invoeren voor de functie Google Assistent wordt het koppelen van koptelefoons aan de Google Assistent-app voor iOS stopgezet.