Artikel-ID : 00203033 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Informatie over het inschakelen van de gesproken meldingen in Google Assistant

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

U moet bepaalde instellingen configureren om Google Assistant te kunnen gebruiken.

Raadpleeg de volgende pagina's voor informatie over het configureren van de instellingen voor gesproken meldingen, en voor andere informatie.

Instructies voor het configureren van de instellingen voor gesproken meldingen

De instelling voor voorlezen van gesproken meldingen kan via de Google Assistant-app worden ingesteld op ON/OFF (AAN/UIT).

Voor Android-apparaten

1. Houd de startknop op de smartphone ingedrukt om de Google Assistant-app te starten.
    Zorg ervoor dat de Google Assistant-functie actief is en klaar voor gebruik.

2. Tik op Headphone settings (Instellingen hoofdtelefoon).
    Hoofdtelefooninstelling op een Android-scherm

3. Tik op het instellingenscherm van de Assistant op Spoken Notifications (Gesproken meldingen).
    Instelling voor gesproken meldingen in Google Assistant

4. Wijzig de instelling op het scherm Spoken Notifications (Gesproken meldingen).
    Instellingen wijzigen in Android

Voor iOS-apparaten

1. Start de Google Assistant-app op de smartphone.
    Zorg ervoor dat de Google Assistant-functie actief is en klaar voor gebruik.

2. Tik op in de rechterbovenhoek van het scherm.
    iOS-instellingen Google Assistant

3. Tik op Instellingen.
    Settings (Instellingen)

4. Tik op de modelnaam van de hoofdtelefoon in het gedeelte Devices (Apparaten) van het instellingenscherm.
    Apparatenselectie

5. Wijzig de instelling op het scherm Spoken Notifications (Gesproken meldingen).
    Gesproken meldingen inschakelen