Artikel-ID : 00205154 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Waarom kan ik de optie Wi-Fi op de Android TV van Sony niet gebruiken?

U ziet mogelijk de volgende foutmelding wanneer u via Wi-Fi verbinding probeert te maken met uw router: 'The system has encountered an error, please contact Sony.' (Het systeem heeft een fout aangetroffen, neem contact op met Sony)

Als u geen verbinding kunt maken met behulp van deze optie, kunt u uw tv opnieuw instellen:

• Houd de aan-uitknop van de afstandsbediening vijf seconden ingedrukt

U kunt ook de volgende optie proberen:

• Haal het netsnoer twee minuten lang uit het stopcontact en plaats de stekker terug