Artikel-ID : 00227248 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Kan de luidspreker worden opgeladen met de USB-netadapter voor een iPhone of iPad?

U kunt de USB-netadapter die bij het mobiele iPhone®- of iPad®-apparaat wordt geleverd, gebruiken om de draadloze luidspreker op te laden.

• Het duurt tien uur of langer om de lege batterij volledig op te laden, afhankelijk van de specificaties van de netadapter.
    • Wanneer de draadloze luidspreker tijdens het opladen wordt gebruikt, kan het opladen langer duren dan wanneer de luidspreker is uitgeschakeld.
      • Zorg ervoor dat het apparaat tijdens het opladen is uitgeschakeld.
    • Wij raden u aan een USB-netadapter (AC-UD20) te gebruiken met een uitgangsstroom van 1,5 A en een micro-USB-kabel die met uw apparaat is meegeleverd, of een adapter die voldoet aan de USB-standaard.
    • Gebruik geen micro-USB-kabel die alleen geschikt is om op te laden en niet kan worden gebruikt voor gegevensoverdracht.