Artikel-ID : 00227240 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

De draadloze luidspreker kan niet worden opgeladen met een USB-netadapter.

Het lampje CHARGE (opladen) op de luidspreker gaat niet branden.

Controleer het volgende als het lampje CHARGE (opladen) niet oranje brandt op de draagbare Bluetooth®-luidspreker SRS-XB501G:

Locatie van oplaadlampje op SRSXB501G

• Controleer of de USB-kabel goed is aangesloten op uw luidspreker en USB-netadapter.
    • Controleer of de USB-netadapter goed is aangesloten op een functionerend stopcontact.
    • Opladen met een USB-netadapter is niet mogelijk als de interne batterij van uw luidspreker leeg is of lange tijd niet is gebruikt. Gebruik in dat geval de meegeleverde netadapter.
    • Gebruik een USB-netadapter met een uitgangsstroom van 3,0 A of hoger en een USB-kabel Type-C™.
      • U kunt de USB-netadapter gebruiken voor een iPhone® of iPad®, maar het opladen duurt mogelijk veel langer.