Artikel-ID : 00227240 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

De draadloze luidspreker kan niet worden opgeladen met een USB-netadapter.

Het lampje CHARGE (opladen) op de luidspreker gaat niet branden.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Controleer het volgende als het lampje CHARGE (opladen) niet oranje brandt op de draagbare Bluetooth®-luidspreker SRS-XB501G:

Locatie van oplaadlampje op SRSXB501G

• Controleer of de USB-kabel goed is aangesloten op uw luidspreker en USB-netadapter.
  • Controleer of de USB-netadapter goed is aangesloten op een functionerend stopcontact.
  • Opladen met een USB-netadapter is niet mogelijk als de interne batterij van uw luidspreker leeg is of lange tijd niet is gebruikt. Gebruik in dat geval de meegeleverde netadapter.
  • Gebruik een USB-netadapter met een uitgangsstroom van 3,0 A of hoger en een USB-kabel Type-C™.
    • U kunt de USB-netadapter gebruiken voor een iPhone® of iPad®, maar het opladen duurt mogelijk veel langer.