Artikel-ID : 00237675 / Laatst gewijzigd : 27/08/2021

Ik kan mijn oude BRAVIA-TV niet bedienen met de afstandsbediening van een nieuwe Android TV

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

De afstandsbedieningen die zijn meegeleverd met Android TV-modellen van Sony uit 2019 of later, maken gebruik van Bluetooth-technologie om te communiceren met de tv. Omdat de nieuwe afstandsbedieningen op een andere manier communiceren, kunnen ze niet communiceren met tv's die zijn uitgebracht vóór december 2019.

We raden u aan de afstandsbediening te gebruiken die is meegeleverd met uw tv. Als u niet zeker weet welke afstandsbediening u kunt gebruiken, controleert u de specificaties van uw product op de productpagina op onze ondersteuningswebsite of in de gebruikershandleiding. Handleidingen vindt u op de ondersteuningspagina voor uw model.