Artikel-ID : 00160210 / Laatst gewijzigd : 11/11/2019

Kan ik een Bluetooth-hoofdtelefoon, -speaker of -soundbar gebruiken met Android TV?

Dit is afhankelijk van het model van de tv en het Bluetooth-apparaat.

Voor tv-modellen die via Bluetooth met Bluetooth-apparaten kunnen worden verbonden, raadpleegt u het volgende.

Geschikte tv-modellen
    Geschikte Bluetooth-apparaten

Geschikte tv-modellen

Bluetooth-hoofdtelefoons en -soundbars kunnen alleen worden gebruikt met de volgende modellen. Controleer of uw model in de lijst staat.

Geschikte tv-modellen

BELANGRIJK: De A2DP-functionaliteit (Bluetooth-hoofdtelefoon) is van toepassing op de volgende TV-series (na update van OS Nougat).

TV-serie uit 2019

• ZG9
    • AG9
    • AG8
    • XG95
    • XG90
    • XG83 (KD-43/49 inch)
    • XG85 (KD-55/65/75/85 inch) (*1)

(*1): Er kan een vertraging optreden bij het koppelen van de tv aan de HT-X9000F/XF9000-soundbar via Bluetooth.

TV-serie uit 2018

• AF9
    • ZF9
    • XF83
    • XF85
    • XF87
    • XF90
    • AF8

TV-serie uit 2017

• XE85
    • XE90
    • XE93
    • XE94
    • A1

OPMERKING: In het menu Instellingen kunt u controleren of uw tv-model Bluetooth-hoofdtelefoons ondersteunt. Indien uw tv Bluetooth-hoofdtelefoons ondersteunt, zal er AV-synchronisatie verschijnen onder START> Instellingen> Geluid in de categorie TV.

Geschikte Bluetooth-apparaten

Deze Bluetooth-hoofdtelefoons worden ondersteund.

BELANGRIJK: Andere Bluetooth-hoofdtelefoons die A2DP ondersteunen zijn mogelijk ook geschikt voor uw tv. We kunnen echter niet garanderen dat dit werkt.

Hoofdtelefoon:

Modellen uit 2019

• WF-1000XM3

Modellen uit 2018

• WH-1000XM3
    • WI-C600N
    • WH-CH700N
    • WH-CH500
    • WH-CH400
    • WI-SP600N
    • WI-SP500
    • WI-C300

Modellen uit 2017

• WI-C400
    • WH-1000XM2
    • WH-H900N
    • WH-H800
    • WI-1000X
    • WI-H700
    • MDR-ZX770BN
    • MDR-100ABN
    • MDR-1000X
    • MDR-1ABT
    • MDR-XB650BT
    • MDR-XB950BT
    • MDR-XB950B1
    • MDR-XB950N1
    • MDR-ZX220BT
    • MDR-ZX330BT
    • MDR-EX750BT
    • MDR-XB80BS
    • MDR-XB50BS
    • MDR-XB70BT
    • MUC-M2BT1

Soundbar:

Modellen uit 2019

• HT-X8500
    • HT-S350

Modellen uit 2018

• HT-Z9F/ZF9
    • HT-X9000F/XF9000 (*1)
    • HT-S200F/SF200

(*1): Er kan een vertraging optreden bij het koppelen van de tv aan de HT-X9000F/XF9000-soundbar via Bluetooth.

OPMERKINGEN:

• Er kan slechts één Bluetooth-audioapparaat tegelijk op de tv worden aangesloten. Het is mogelijk om tegelijkertijd andere Bluetooth-apparaten dan het Bluetooth-audioapparaat aan te sluiten.
    • De codec die wordt gebruikt bij het verzenden van het Bluetooth-audioapparaat is SBC (Sub-Band Coding) (LDAC, AAC, aptX, eSBC, enz. worden niet ondersteund.)
    • Afhankelijk van de tv-app die wordt gebruikt of het Bluetooth-audioapparaat dat is aangesloten, kan het zijn dat sommige app-bewerkingen die worden uitgevoerd vanaf het Bluetooth-audioapparaat niet werken. Gebruik in dergelijke gevallen de afstandsbediening van de tv om de app te bedienen.

BELANGRIJK: Bij andere Bluetooth-apparaten: als het apparaat A2DP ondersteunt, kan het hoogstwaarschijnlijk worden gebruikt. Sony kan als fabrikant de werking niet garanderen.

In geval van problemen, bijvoorbeeld als er geen geluid uit komt, zelfs bij het gebruik van geschikte producten, raadpleegt u de volgende veelgestelde vragen:
    Problemen oplossen voor de Bluetooth-verbinding met het audioapparaat op een Android TV die in 2017 is uitgebracht.