Artikel-ID : 00286482 / Laatst gewijzigd : 18/01/2024Afdrukken

Welke audioproducten van Sony kunnen gebruikmaken van de exclusieve functies van BRAVIA-tv's?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Opmerking: Zorg ervoor dat je tv en andere audioapparaten de nieuwste software-update hebben. Je kunt de nieuwste software-update voor je tv-model of andere audioapparaten van Sony installeren via de Sony Support-website. Raadpleeg het artikel hoe voer ik een TV software-update uit, voor meer informatie over het bijwerken van je tv.

De volgende modellen ondersteunen deze functies:

Wat is BRAVIA™ Acoustic Center Sync?

Als u een BRAVIA XR-tv koppelt aan een Soundbar van Sony, versterkt de Soundbar het middenspeakerkanaal voor helder en vol stemgeluid. Het geluid komt perfect overeen met de actie op het scherm voor een meeslepende ervaring.

Met de BRAVIA™ Acoustic Center Sync- of S-Center-speaker kunt u de tv als speaker voor het middenkanaal gebruiken in een meerkanaals-opstelling.

Bekijk welke modellen Acoustic Center Sync ondersteunen

Wat is 'moeiteloze bediening met BRAVIA-tv's'?

Dankzij een geïntegreerde gebruikersinterface worden de instellingen van de Soundbar automatisch weergegeven in het menu Quick Settings (Snelle instellingen) van BRAVIA-tv's, zodat u het geluid en volume eenvoudig kunt regelen.

Bekijk welke modellen moeiteloze bediening met BRAVIA-tv's ondersteunen

Wat is 360 Spatial Sound Personalizer?

Creëer een Dolby Atmos®-ervaring op maat met een combinatie van onze draagbare speaker SRS-NS7 en BRAVIA XR™ voor ruimtelijke Surround Sound.

Bij een aantal koptelefoons van Sony geniet u ook van 360 Spatial Sound door een apart verkrijgbare draadloze zender (WLA-NS7).

Bekijk welke modellen 360 Spatial Sound Personalizer ondersteunen