Artikel-ID : 00226376 / Laatst gewijzigd : 11/09/2019

Amazon Alexa instellen en gebruiken met draadloze hoofdtelefoons

BELANGRIJK: Als er modelspecifieke informatie nodig is om een van de stappen in deze oplossing uit te voeren, raadpleegt u de Help-gids of de handleiding die bij het product is geleverd.

Vereisten
    Amazon Alexa instellen
    De NC/Ambient-knop definiëren als de Alexa-knop
    Amazon Alexa gebruiken

Vereisten

Aan de volgende vereisten moet worden voldaan om Amazon Alexa te kunnen gebruiken.

Hoofdtelefoons die Amazon Alexa ondersteunen

Headphones Connect-app
    De nieuwste versie van de Headphones Connect-app moet zijn geïnstalleerd.

Smartphones die de Amazon Alexa-app ondersteunen
    De nieuwste versie van de Amazon Alexa-app moet zijn geïnstalleerd.

• Android OS (vereist besturingssysteem versie 5.0 of hoger)
    • iOS (vereist besturingssysteem versie 10.0 of hoger)

Amazon Alexa instellen

Als u Amazon Alexa voor de eerste keer wilt gebruiken, voegt u uw apparaat toe met de Amazon Alexa-app.

1. Schakel uw hoofdtelefoon in en verbind deze via de Bluetooth-functie met uw smartphone.

2. Start de Amazon Alexa-app.
    3. Tik op (Menu) in de linkerbovenhoek en tik vervolgens op Add Device (Apparaat toevoegen).

Voorbeeld van Amazon Alexa-app

4. Het scherm What type of device are you setting up? (Welk type apparaat stelt u in?) wordt weergegeven.
      Blader omlaag en tik op Headphones (Hoofdtelefoon).

Selecteer uw apparaattype in de Amazon Alexa-app

5. Het scherm Select your device (Apparaat selecteren) wordt weergegeven.
      Tik op het betreffende model hoofdtelefoon dat wordt vermeld onder AVAILABLE DEVICES (Beschikbare apparaten). Als uw hoofdtelefoon niet via Bluetooth met de smartphone is verbonden, wordt de modelnaam niet weergegeven.

(Op een iOS-model worden de hoofdtelefoonmodellen weergegeven als LE_*** (modelnaam hoofdtelefoon).)

*WI-1000X wordt hier als voorbeeld gebruikt.
      Uw apparaat selecteren in de Amazon Alexa-app

6. Tik op CONTINUE (Doorgaan).
      Bevestiging van selectie door Amazon Alexa

7. Als er een scherm wordt weergegeven waarin u wordt gevraagd om een Bluetooth-koppeling, tikt u op Pair (Koppelen).

Koppelingsverzoek door Amazon Alexa
    8. Als het volgende scherm wordt weergegeven, tikt u op CONTINUE (Doorgaan).
      De huidige spraakassistent negeren

9. Wanneer het scherm Setup Complete (Instellen voltooid) wordt weergegeven, tikt u op DONE (Gereed).
      Het instellen van Amazon Alexa is voltooid.

De NC/AMBIENT-knop instellen op Amazon Alexa in de Headphones Connect-app

1. Schakel uw hoofdtelefoon in en koppel deze met Bluetooth aan uw mobiele apparaat.
    2. Start de Amazon Alexa-app
    3. Start de Headphones Connect-app
    4. Selecteer onder de knop Change function of [NC/AMBIENT] button (Functie van knop [NC/AMBIENT] wijzigen) de optie Amazon Alexa.

Headphones Connect-app

Amazon Alexa gebruiken

1. Druk kort op de knop NC/AMBIENT op uw hoofdtelefoon en spreek vervolgens een spraakopdracht uit.

• De volgende afbeeldingen laten zien waar de knop NC/AMBIENT op de WH-1000XM2 en de WI-1000X-hoofdtelefoon zit:
        • WH-1000XM2

Locatie van de knop NC/Ambient voor WH 1000XM2

• WI-1000X

Knop NC/Ambient voor WI1000X NC

• Druk nogmaals op de knop NC/AMBIENT om de spraakinvoer van Alexa te annuleren.
      • Als u niks zegt, wordt de spraakinvoer van Alexa na verloop van tijd automatisch geannuleerd.