Artikel-ID : 00238642 / Laatst gewijzigd : 22/09/2020

Geen geluid uit de soundbar aangesloten op de HDMI ARC-poort van de tv als de bediening voor HDMI-functie is uitgeschakeld

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als de functie Control for HDMI (Bediening voor HDMI) van uw soundbar is uitgeschakeld, kan er mogelijk geen geluid worden afgespeeld, afhankelijk van uw tv-model.
    Volg de onderstaande stappen om de functie Control for HDMI (Bediening voor HDMI) in te schakelen:

HT-X8500 / HT-S350/SD35

• Houd op de afstandsbediening de knop VOICE vijf seconden ingedrukt. U kunt de status van de indicatoren als volgt controleren:
      Bediening voor HDMI aan/uitHT-X8500HT-S350 en HT-SD35
      Control for HDMI (Bediening voor HDMI) staat On (Aan)HDMI- en BLUETOOTH-indicatoren knipperenBLUETOOTH-indicator knippert tweemaal
       Control for HDMI (Bediening voor HDMI) staat Off (Uit)Dolby ATMOS- en DTS:X-indicatoren knipperenBluetooth-indicator knippert één keer

HT-G700

1. Druk op de afstandsbediening op de knop MENU.
    2. Selecteer HDMI wanneer SPEAKER wordt weergegeven.
    3. Selecteer CONTROL FOR HDMI (Bediening voor HDMI).
    4. Selecteer On (Aan).
    5. Druk op de knop MENU om het menu af te sluiten.
    • Als u geluid wilt afspelen en Control for HDMI (Bediening voor HDMI) is uitgeschakeld, verbindt u de tv en Soundbar met een HDMI-kabel en een optische digitale kabel. Lees het gedeelte Een tv aansluiten in de Starthandleiding van uw Soundbar voor meer informatie. Handleidingen vindt u op de ondersteuningspagina voor uw model.

Aansluitschema voor de tv en soundbar

1. HDMI-kabel
    2. Digitale optische kabel
    3. HDMI IN-aansluiting op de tv
    4. Optische digitale uit-aansluiting op de tv
    5. HDMI OUT-aansluiting op de soundbar
    6. TV IN (OPTICAL)-aansluiting op de soundbar