Artikel-ID : 00230120 / Laatst gewijzigd : 07/09/2020

De modus Ambient Sound Control (Omgevingsgeluidregeling) verandert onverwacht.

Wanneer de modus voor de omgevingsgeluidsbediening onverwacht verandert, controleert u het volgende:

De aanraaksensor is per ongeluk aangeraakt (hoofdtelefoons met aanraaksensoren)

Het probleem is mogelijk veroorzaakt doordat de aanraaksensor per ongeluk is aangeraakt.
    Als dit vaker gebeurt, kunt u de aanraaksensor uitschakelen door de functie van de aanraaksensor te wijzigen in Geen toegewezen met behulp van de app voor het verbinden van hoofdtelefoons.

De onderstaande afbeelding is het scherm van deze app, waarbij de WF-1000XM3 als voorbeeld wordt gebruikt.
    Afbeelding dat 'Geen toegewezen' is geselecteerd

De adaptieve geluidsregeling is mogelijk ingeschakeld

Als de adaptieve geluidsregeling staat ingesteld op aan, detecteert de app voor het verbinden van hoofdtelefoons uw handeling en past de instelling voor de ruisonderdrukking of de omgevingsgeluidsbediening aan. Een geluidssignaal geeft aan wanneer de instelling wordt gewijzigd.
    Om dit te voorkomen, volgt u deze stappen met behulp van de app voor het verbinden van hoofdtelefoons.

1. Schakel de adaptieve geluidsregeling uit.
      Afbeelding van het uitschakelen van de adaptieve geluidsregeling
    2. Stel de ruisonderdrukking of de omgevingsgeluidsbediening handmatig in:
      1. Schakel de omgevingsgeluidsbediening in.
      2. Verplaats de schuifbalk om het niveau van de ruisonderdrukking te selecteren of het niveau van de omgevingsgeluidsbediening te wijzigen.
        OPMERKING: Als u een WF-1000X-headset hebt, selecteert u ruisonderdrukking of de gewenste modus van de app Omgevingsgeluidsbediening.

Deze afbeelding wordt weergegeven wanneer ruisonderdrukking is geselecteerd:
        Afbeelding van geselecteerde ruisonderdrukking

Deze afbeelding wordt weergegeven wanneer Omgevingsgeluid (niveau 9) is geselecteerd:
        Afbeelding dat omgevingsgeluid (niveau 9) is geselecteerd