Artikel-ID : 00230136 / Laatst gewijzigd : 20/01/2022

Er is geen geluid of de koptelefoon werkt niet als u slechts één kant van de koptelefoon gebruikt.

Ik kan de koptelefoon aan één kant niet gebruiken nadat ik de functie Google Assistent of Amazon Alexa heb ingeschakeld in de pop-upmeldingen of in de Sony | Headphones Connect-app.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Afhankelijk van de instelling van Voice assistant en/of de toewijzing van de aanraaksensoren kunt u mogelijk slechts één kant van de koptelefoon gebruiken. Dit komt ook voor wanner u tikt op de pop-upmelding die het gebruik van Google Assistent of Amazon Alexa aanbeveelt.

Opmerking: Als gevolg van de wijzigingen die Google heeft ingevoerd voor de functie Google Assistent is het koppelen van koptelefoons aan de Google Assistent-app voor iOS stopgezet.

WF-1000XM4

1. De specificaties verschillen afhankelijk van de instelling van Voice assistant. Controleer de instelling van Voice assistant in de Sony | Headphones Connect-app.
      Item in het menu Instellingen van Voice assistantSpecificaties
      Voice assistant-functie van mobiel apparaatBeide kanten van de oordopjes kunnen worden gebruikt.

Google Assistent of Amazon Alexa

Alleen de oordopjes met de functie Touch Sensor Control (Bediening met aanraaksensor) ingesteld op Playback control (Muziek afspelen) kunnen individueel worden gebruikt.

• In de standaardinstellingen is Muziek afspelen Muziek afspelen ingesteld op de Right (Rechterkant).
      • Wanneer u Playback control (Muziek afspelen) toewijst aan beide kanten, is de volledige functionaliteit alleen beschikbaar aan de Right (Rechterkant).
      Niet gebruikenBeide kanten van de oordopjes kunnen worden gebruikt.
    2. Wanneer u de instelling van de Voice assistant instelt op het gebruik van Google Assistent of Amazon Alexa wijst u de functie Playback Control (Muziek afspelen) toe aan de kant die u apart wilt gebruiken.

Opmerking: De specificatie wanneer de Voice assistant is ingesteld op Google Assistent of Amazon Alexa is ook van toepassing wanneer u tikt op de pop-upmelding die het instellen van Google Assistent of Amazon Alexa aanbeveelt. Wijzig de toewijzing van de aanraaksensor voor Playback Control (Muziek afspelen) naar de kant die u apart wilt gebruiken. Als u per ongeluk op de meldingen tikt en u het gebruik van deze functies wilt annuleren, stel dan de gewenste instelling in de instelling van Voice assistant weer opnieuw in.

WF-1000XM3, WF-H800, WF-SP800N

Als u de functies Google Assistent of Amazon Alexa op de oordopjes gebruikt, kunt u alleen de kant van de oordopjes gebruiken waaraan de functie Google Assistent of Amazon Alexa is toegewezen. Als u de andere kant van de oordopjes alleen wilt gebruiken, wijs dan in de Sony | Headphones Connect-app Google Assistent of Amazon Alexa toe aan de kant die u wilt gebruiken (L of R).

Opmerking: De specificatie wanneer de Voice assistant is ingesteld op Google Assistent of Amazon Alexa is ook van toepassing wanneer u tikt op de pop-upmelding die het instellen van Google Assistent of Amazon Alexa aanbeveelt. Als u de andere kant van de oordopjes alleen wilt gebruiken, wijs dan in de Sony | Headphones Connect-app Google Assistent of Amazon Alexa toe aan de kant die u wilt gebruiken (L of R).