Artikel-ID : 00230520 / Laatst gewijzigd : 02/09/2019

Geen geluid uit mijn draadloze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling (WF-1000XM3)

Test na elke stap of uw WF-1000XM3-oordopjes met Wireless Noise Cancelling geluid produceren:

1. Verhoog het volume van het gekoppelde apparaat.
      (De oordopjes met Wireless Noise Cancelling hebben geen volumebediening)

2. Controleer of het aangesloten apparaat muziek afspeelt.

3. Als u een app gebruikt om audio af te spelen op uw hoofdtelefoon, probeer dan een andere app.

4. Controleer de instellingen voor het afspeelapparaat op de gekoppelde Bluetooth®-apparaten en controleer of de oordopjes zijn verbonden.

5. Laad uw oordopjes op.
      1. Plaats uw oordopjes in het oplaaddoosje en sluit het deksel.
      2. Sluit het oplaaddoosje aan op een netadapter en steek de stekker in een stopcontact of sluit het oplaaddoosje aan op een computer met de meegeleverde USB Type-C™-kabel.

6. Reset uw oordopjes: als u de oordopjes reset, wordt de informatie over apparaatregistratie (koppelen) niet van uw oordopjes verwijderd.
      1. Plaats uw oordopjes in het oplaaddoosje en houd het deksel open.
      2. Houd uw vinger ongeveer 20 seconden op de aanraaksensor Links. Het ledlampje van uw oordopjes knippert rood en gaat vervolgens uit.

Aanraaksensor links

3. Haal uw vinger van de sensor Links en raak vervolgens de sensor Rechts ongeveer 20 seconden aan. Het ledlampje knippert rood.

Aanraaksensor rechts

4. Haal uw vinger van de sensor Rechts nadat uw oordopjes zijn uitgeschakeld.

7. Initialiseer uw hoofdtelefoon: door te initialiseren worden de fabrieksinstellingen van uw oordopjes hersteld en worden alle koppelingsgegevens verwijderd.
      1. Plaats uw oordopjes in het oplaaddoosje en houd het deksel open.
      2. Raak beide aanraaksensoren Links en Rechts tegelijkertijd ongeveer 10 seconden lang aan.
      3. Haal uw vingers van de sensoren wanneer de ledlampjes van uw oordopjes rood knipperen.
        • Wanneer de ledlampjes vier keer blauw knipperen, is de initialisatie voltooid.
      4. Verwijder de oordopjes uit de Bluetooth-instellingen van uw gekoppelde apparaat en herhaal de koppelprocedure.