Artikel-ID : 00230496 / Laatst gewijzigd : 05/08/2019

Het audiosysteem wordt heet tijdens het gebruik.

Het audiosysteem genereert warmte (zelfs bij een laag volume) door de werking van het circuit, en het gebied rond de openingen aan de boven- of achterkant kan heet worden. Het systeem kan zelfs nog heter worden, afhankelijk van het gebruik. Controleer het volgende om er zeker van te zijn dat de warmte efficiënt wordt afgevoerd:

• Plaats het apparaat niet in een rek
    • Sluit of bedek de openingen aan de achter- of zijkant van het apparaat niet
    • Plaats het apparaat ten minste 10 cm van een muur en andere voorwerpen