Artikel-ID : 00240114 / Laatst gewijzigd : 07/09/2023Afdrukken

Kunnen de equalizerinstellingen van een met Bluetooth verbonden apparaat worden toegepast op een draadloze hoofdtelefoon?

  Of de equalizerinstellingen van een met Bluetooth verbonden apparaat op de hoofdtelefoon kunnen worden weergegeven, is afhankelijk van het Bluetooth-apparaat. 

  Als het apparaat is aangesloten op een Walkman

  Of de equalizerinstellingen worden weergegeven op de hoofdtelefoon is afhankelijk van het model van de Walkman:

  • NW-A30-, NW-A40,- NW-A50-, NW-WM1- en NW-ZX300-serie
   De equalizerinstellingen worden niet weergegeven op de hoofdtelefoon bij deze modellen. Om de equalizer in te stellen op de hoofdtelefoon, moet u uw smartphone met de hoofdtelefoon verbinden en de equalizer instellen met de Sony | Headphones Connect-app. Hiermee worden de equalizerinstellingen opgeslagen op de hoofdtelefoon. Na deze stap sluit u de hoofdtelefoon aan op de Walkman. U kunt nu muziek afspelen op de hoofdtelefoon met de Equalizer-functie geactiveerd.
    
  • NW-ZX100-, NW-A20-, NWZ-A860-, NWZ-A10- en NWZ-S770-serie
   De equalizerinstellingen worden weergegeven op de hoofdtelefoon bij deze modellen. Vanuit het menu Start volgt u deze stappen om de Equalizer-functie (voorinstelling geluidseffect) in te schakelen:
   Instellingen > Bluetooth-instellingen > voorinstelling geluidseffect.

  Bij verbinding met een smartphone of ander Bluetooth-apparaat

  Stel de equalizer in met behulp van de Sony | Headphones Connect-app. Hiermee worden de equalizerinstellingen op de hoofdtelefoon opgeslagen. Na deze stap sluit u de hoofdtelefoon aan op uw smartphone of een ander Bluetooth-apparaat.
  U kunt nu muziek afspelen op de hoofdtelefoon met de Equalizer-functie geactiveerd.