Artikel-ID : 00237090 / Laatst gewijzigd : 08/01/2020

Het Netflix-volume is lager na update naar Android™ 9 Pie

• Wanneer u een update uitvoert naar Android 9, kunt u Dolby Atmos afspelen via de speakers van de tv.
    • Netflix-inhoud wordt nu ook geleverd in de DD+ Atmos audio-indeling dankzij de toegevoegde ondersteuning voor Dolby Atmos, maar het volume klinkt laag als Dolby dynamisch bereik is ingesteld op Standaard. (De standaardinstelling voor Dolby dynamisch bereik is Standaard.)

Wanneer Dolby dynamisch bereik is ingesteld op Gecomprimeerd, neemt het volume toe.

Voer de volgende stappen uit terwijl u Netflix kijkt:

1. Druk op de afstandsbediening op de knop Quick Settings of ACTION MENU.
    2. Selecteer  Instellingen.
    3. Selecteer Weergave en geluidGeluidVolume level (Volumeniveau) — Dolby dynamisch bereikGecomprimeerd.

OPMERKING: Meer informatie over Dolby dynamisch bereik vindt u in: Wat is Dolby dynamisch bereik en hoe wordt het ingesteld?