Artikel-ID : 00274340 / Laatst gewijzigd : 25/07/2022Afdrukken

Hoe krijg ik Disney+ op mijn tv?

  Een andere dienst voor videostreaming kiezen

  BELANGRIJK: Dit artikel is alleen bedoeld voor tv's. Disney+ wordt niet ondersteund op de Blu-ray Disc-speler.

  Als u Disney+ wilt bekijken, moet u ervoor zorgen dat de app in uw land wordt ondersteund, dat u een door Disney+ ondersteund apparaat hebt en dat u hebt betaald voor uw abonnement. Voor meer informatie over de Disney+-app nodigen we u uit naar Veelgestelde vragen op de Disney+-website of het Disney+ Help-centrumte gaan.

  Pagina met veelgestelde vragen over Disney Plus

  Disney Plus Help-centrum


  In welke landen is de Disney+-app beschikbaar?

  Volgens het Disney+ Help-centrum is de Disney+-app beschikbaar in verschillende landen/regio's binnen:

  • Noord-Amerika
  • Latijns-Amerika
  • Azië/Oceanië
  • Europa

  Voor een meer gedetailleerde lijst van landen die Disney+ ondersteunen, kunt u een bezoek brengen aan de Disney+ Wikipedia pagina.

  Kan ik Disney+ gebruiken als ik niet in mijn eigen land/regio ben?

  Ja! Als u een Disney+-abonnement hebt en naar het buitenland reist, kunt u Disney+-content bekijken die beschikbaar is in het land of de regio waar u bent. Om ervoor te zorgen dat u uw favoriete Disney+-films of -shows kunt bekijken in het buitenland, kunt u vooraf Disney+-content op uw apparaat downloaden (gebruik Wi-Fi als u mobiele gegevens wilt opslaan). Als u in de Europese Unie woont, kunt u dezelfde versie van Disney+ gebruiken als in uw eigen land wanneer u binnen de EU-lidstaten of Noorwegen, Liechtenstein en IJsland reist.


  Welke tv's worden ondersteund door de Disney+-app?

  De Disney+-app kan worden gebruikt met Android TV- of Google TV-modellen. In sommige landen kunt u de Disney+-app vanuit de Google Play Store installeren op Sony BRAVIA-TV-modellen die in 2015 en later zijn uitgebracht. U moet zijn aangemeld bij de Google Play Store om de app te kunnen downloaden. Als u niet zeker weet of u een Android TV, Google TV of een andere Smart TV hebt, raadpleeg dan de productspecificaties of handleidingen. Of kijk in het artikel: Is mijn tv een Android TV- of Google TV-model?

  Helaas kunnen alleen tv's met een Android-besturingssysteem nieuwe apps downloaden. Andere Smart TV's hebben geen toegang tot de Google Play Store en hebben vooraf geïnstalleerde apps of apps die vanuit het systeem op de server worden gezet of verwijderd. Als u geen Android TV hebt, kunt u de app niet downloaden uit de Google Play Store. Maar u kunt evengoed Disney+ op uw tv bekijken door Disney+-content vanuit uw computer of een castingapparaat (bijvoorbeeld Google Chromecast) te casten.


  Disney+ vanuit de Google Play Store downloaden?

  Android TV- en Google TV-apps downloaden, installeren en problemen oplossen


  De Disney+-app zit vast of is bevroren

  Een app op een Android TV geforceerd stoppen


  Welke talen zijn beschikbaar in de Disney+-app?

  Controleer de talen die beschikbaar zijn in de Disney+ app (Disney+ Help-centrum).