Artikel-ID : 00139079 / Laatst gewijzigd : 17/04/2019

Hoe gebruik ik Chromecast ingebouwd (Google Cast) op Android TV van Sony?

Als alternatief voor de Miracast-functie of schermreproductie kunt u uw foto's, video's en tv-programma's, muziek en andere streamingdiensten verzenden met behulp van uw mobiele apparaat met Android of iOS, of met behulp van de Google Chrome-browser op uw computer.

Afbeelding

In dit artikel wordt uitgelegd wat Chromecast ingebouwd (Google Cast) is en hoe u deze functie gebruikt met de Google Chrome-browser of met voor Chromecast (Google Cast) geschikte websites of apps.

OPMERKING: Er zijn aanvullende stappen beschikbaar om problemen op te lossen indien u deze symptomen ervaart wanneer u de Chromecast ingebouwd-functie gebruikt:

Android TV wordt niet gedetecteerd als apparaat voor Chromecast ingebouwd. Het Cast-pictogram wordt niet weergegeven op het mobiele apparaat, of Cast werkt niet als het pictogram wel wordt weergegeven.