Artikel-ID : 00161882 / Laatst gewijzigd : 03/10/2017

Het scherm van andere apparaten draadloos weergeven op de tv / Oplossing voor als het scherm niet wordt weergegeven

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Screen mirroring, Wi-Fi Direct en Google Cast (alleen voor Android TV) zijn de belangrijkste functies voor het weergeven van het scherm van een ander apparaat op de tv.

Afbeelding

De bruikbare functies, werkwijzen en ondersteuningsmethoden variëren per aangesloten apparaat.
Kies hieronder uw aangesloten apparaat en bevestig de details op de gekoppelde webpagina.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

smartphone/tablet

Pc met Windows

Camera

OPMERKING:

•  De bruikbare functies variëren per tv-model. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw televisie.
  •  Op de volgende pagina's vindt u een overzicht van elke functie.
  • Screen mirroring
  • Wi-Fi® Direct
  • Google Cast (alleen voor een Android-tv)

Als een draadloze verbinding niet goed werkt, kunt u een scherm altijd via een bedrade verbinding weergeven op het tv-scherm. Als uw mobiele apparaat/camera een MHL-aansluiting heeft, kunt u het apparaat op de tv aansluiten via een (afzonderlijk verkrijgbare) MHL-kabel. Als uw pc een HDMI-aansluiting heeft, kunt u de tv ook gebruiken als een extern scherm van uw pc door de pc met een HDMI-kabel aan te sluiten op de tv.

smartphone/tablet

Gebruik van het product

Probleemoplossing

Windows pc

Gebruik van het product

Probleemoplossing

Camera

Gebruik van het product

Probleemoplossing