Artikel-ID : 00238885 / Laatst gewijzigd : 22/01/2020

Mijn tv maakt geen verbinding met een draadloos netwerk na het inschakelen of het netwerk (SSID) wordt niet weergegeven

Er is een software-update beschikbaar om dit probleem op te lossen. Zorg ervoor dat u de nieuwste update voor uw tv heeft geïnstalleerd. Als u de software niet bijwerkt, haalt u de tv uit het stopcontact en sluit u deze opnieuw aan. Probeer de update dan opnieuw uit te voeren.

Het probleem doet zich mogelijk opnieuw voor als de tv is uitgeschakeld en de internetverbinding wegvalt. In dat geval moet u:

• De energiebesparende functie van uw router uitschakelen. Deze functie schakelt het Wi-Fi-signaal af en toe uit.
    • Zet de router liever niet handmatig uit. We raden aan de router ingeschakeld te houden.