Artikel-ID : 00276578 / Laatst gewijzigd : 11/04/2024Afdrukken

Inzicht in witte ruis en omgevingsgeluid tijdens gesprekken op een koptelefoon met Noise Cancelling bij gebruik van de Sidetone-functie van Sony

    BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

    Tijdens een telefoongesprek via de koptelefoon vangen de microfoons van de koptelefoon omgevingsgeluid op, ongeacht de instellingen van de Ambient Sound Control-functie (Instellingen voor omgevingsgeluid). Dit is een bewuste functie om de beleving van het telefoongesprek te verbeteren. Het is dus geen storing.

    Dankzij de Sidetone-functie werkt de Noise Cancelling van uw koptelefoon tijdens een telefoongesprek anders dan bij het afspelen van muziek. Als u tijdens een telefoongesprek omgevingsgeluid, geluid van de koptelefoon of witte ruis (d.w.z. een beetje elektrische ruis met continu statisch geluid) hoort, is dat ook een effect van Sidetone en geen storing.

    Hoe werkt Sidetone?

    Opmerking: Alleen voor WF-1000XM5: De Sidetone-functie kan worden uitgeschakeld. Als u de functie wilt uitschakelen, selecteert u in de app Sony | Headphones Connect het tabblad Systeem en stelt u de instelling Capture Voice During a Phone Call (Stem opvangen tijdens een telefoongesprek) in op Off (Uit).