Artikel-ID : 00285521 / Laatst gewijzigd : 04/01/2024Afdrukken

Wat betekenen de oplaadlampjes op mijn Bluetooth-koptelefoon?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

De oplaadindicatoren geven de oplaadstatus van uw koptelefoon aan, U ziet dus of deze volledig is opgeladen of dat de batterij bijna leeg is.

Hier is een lijst met de betekenis van de oplaadlampjes op verschillende koptelefoonmodellen.

Voor informatie over andere koptelefoonmodellen en indicatoren voert u het model van uw koptelefoon in deze sectie van Handleidingen in en raadpleegt u de Helpgids/webhandleiding.

BELANGRIJK: Gebruik altijd de meegeleverde USB-kabel om uw koptelefoon op te laden.

Koptelefoon

Volledig draadloos

In-ear

Als u problemen met de batterij vermoedt, raadpleegt u onze gids voor probleemoplossing.

Het resterende batterijvermogen controleren

Voor iPhone of iPod touch

Voor Android-smartphones (OS 8.1 of hoger)