Artikel-ID : 00299743 / Laatst gewijzigd : 27/09/2023Afdrukken

Het geluid slaat over tijdens weergave via een Wi-Fi (draadloos LAN) verbinding

Het is mogelijk dat de toestand van het radiosignaal van de Wi-Fi (draadloos LAN) slecht is. Try [Controle van Wi-Fi-signaalsterkte].

Tip
    Het geluid kan overslaan of er kan ruis klinken wanneer er Hi-Res-audio wordt weergegeven omdat dit grote hoeveelheden gegevens vergt, in tegenstelling tot gecomprimeerde geluidsbronnen zoals MP3 en AAC.