Artikel-ID : 00337609 / Laatst gewijzigd : 30/01/2024Afdrukken

Je Sony-hoofdtelefoon bijwerken

Transcript

Als je je Sony koptelefoon wilt bijwerken, doe je dat met de Sony Headphones Connect-app. Die kan je downloaden via de App Store. Na installatie koppel je de koptelefoon met je telefoon via Bluetooth zoals normaal. In de beschrijving vind je een link naar een andere video die je uitlegt hoe je dat doet.

Zodra de app is geïnstalleerd en je koptelefoon is gekoppeld via Bluetooth, detecteert de app automatisch of er een nieuwe update is.

Dat wil zeggen dat als een update beschikbaar is, de Headphones Connect-app de gegevens downloadt zonder dat je iets hoeft te doen.

Wanneer je de app de volgende keer opent, zie je dat er een update is. Klik erop voor meer informatie en om de update te voltooien.

Zoals bij elk apparaat mag je tijdens dat proces de koptelefoon niet uitschakelen of opladen, want dat onderbreekt het updateproces.

Deze updates en de gegevensoverdracht naar je koptelefoon kunnen even duren voordat het klaar is. Soms kun je zonder dat je het weet de update onderbreken door toevallig iets te doen. Geen probleem.

Als je een update onderbreekt, begint die gewoon opnieuw wanneer je de koptelefoon weer aan je telefoon koppelt. Dat is alles! Geniet van de muziek. Bedankt voor het kijken.

This video supports subtitles.
    How to turn captions on or off when watching Internet videos from YouTube.