Artikel-ID : 00230104 / Laatst gewijzigd : 05/08/2019

Harde windruis is hoorbaar via de headset

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als de ruisonderdrukkingsfunctie of de omgevingsgeluidsmodus van uw draadloze WF-1000XM3-hoofdtelefoon is ingeschakeld, kan de omgeving de windruis verhogen.
U kunt de instelling van Wind Noise Reduction (Windruisonderdrukking) wijzigen in de instellingen voor Ambient Sound Control (Omgevingsgeluidregeling) in de Headphones Connect-app op uw mobiele apparaat.

Instelling windruisonderdrukking

Als de windruis nog steeds hard klinkt, schakelt u de ruisonderdrukkingsfunctie en de omgevingsgeluidsmodus uit.